اثرات مخرب صاعقه یا ناشی از برخورد مستقیم صاعقه بوده و یا از ولتاژهای القایی میدان های الکترومغناطیسی آن ناشی می گردد.
شوک های الکتریکی ناشی از صاعقه منجر به اثرات زیر می گردد:
- آسیب رساندن به نیروی انسانی
- آسیب رساندن به تجهیزات الکتریکی و ارتباطی
- ایجاد خطا در داده ها و اطلاعات ارسالی
- از کار افتادگی و توقف دستگاه ها
بنابراین اولا بایستی از خطر برخورد مستقیم صاعقه به سازه و تاسیساتی که می تواند منجر به تخریب فلزی ، آتش سوزی و تلفات انسانی آن ها گردد جلوگیری نمود و ثانیاً، از دستگاه ها و تجهیزات الکتریکی و مخابراتی داخل ساختمان در برابر این خطرات حفاظت نمود. . برای حفاظت از بخش بیرونی سازه ی مورد حفظت از سیستم حفاظت در برابر صاعقه ی خارجی(ترمینال هوایی یا همان صاعقه گیر، هادی نزولی و سیستم زمین) و برای حفاظت از تجهیزات الکتریکی داخل سازه از سیستم حفاظت در برابر صاعقه ی داخلی (سیستم حفاظت ثانویه یا همان SPD و همبندی برای همپتانسیل سازی) استفاده می گردد. لازم به ذکر است که این دو نوع حفاظت در برابر صاعقه، مکمل یکدیگر میباشند.
شرکت فناوری موج سوم با کادری متخصص و با تجربه ی اجرایی در زمینه های تامین تجهیزات، مشاوره، طراحی و اجرا ی سیستم های فوق عرضه کننده ی بهترین و با کیفیت ترین برند ها در این زمینه بوده تا سازه ها و تجهیزات شما را در برابر آسیب های ناشی از این پدیده ی شگرف طبیعی حفاظت نماید.
تامین تجهیزات و اجرای بیش از 30 پروژه ی مسکونی و اداری و صنعتی. طبق استاندارد های مختلف از جمله IEC 60364، NEC، BS 7430 و ... اجرای ارتینگ به روش های مختلف از جمله روش های سطحی، عمقی و ... می تواند صورت پذیرد
سیستم حفاظت صاعقه خارجی فوق با ترمینال هوایی اکتیو، تسمه ی مسی 3*20 بعنوان هادی نزولی و ترمینال زمین پراکنده از نوع A با الکترود های قائم و افقی اجرا شد. سازه ی فوق فلزی و همبند شده بود.